PRODAJAMO

Električni skiro - Yonos K9  +ČELADA

Z novim električnim skirojem Yonos K9 boste še hitrejši in fleksibilnejši pri vsakodnevnih opravilih. Je kot nalašč narejeno, da se izognete jutranji ali popoldanski prometni konici v mestu ter namenite preostali čas pomembnejšim stvarem. Električni skiro je tudi idealno prevozno sredstvo, ko se odpravite z družino ali prijatelji na dopust, saj vam omogoča hiter in okolju prijazen način za doseganje manjših razdalji. Da pa bo nočna vožnja še varnejša je vozilo opremljeno s sprednjo ter zadnjo nočno lučko, ki se ob zaviranju še dodatno osvetli.

Skiro doseže hitrosti do 25 km/h, z opcijsko elektronsko blokado do 15 km/h, za še večjo varnost otrok pri vožnji. ima vgrajeno dolgo trajajočo baterijo s kapaciteto 270 Wh, kar je dovolj da se lahko brez skrbi peljete 30 km. Baterija ima zmožnost hitrega polnjenja in se napolni v le 4 urah, katero stanje je moč prebrati na vgrajenem LCD zaslonu. Na sprednjem kolesu ima vgrajen 350 W motor, s čimer doseže dovolj velike pospeške za vožnjo po mestu in po klancu z 20 stopinjskim nagibom. Masa vozila znaša 14 kg in ima maks. nosilnost do 140 kg. Za povrh ima vozilo še mehanizem hitrega zlaganja, zato ni razloga, da ga pri naslednjem izletu ne bi vzeli s seboj. Vozilo je hkrati tudi zaščiteno z vodoodpornim certifikatom IPX4, kar pomeni, da se lahko brez skrbi vozite tudi ob rahlem deževju.

Pri vožnji z električnim skirojem je nujno potrebno nositi zaščitno čelado, saj so padci pri velikih hitrostih lahko usodni!

Vozilo je originalno zapakirano in vključuje:
- Navodila za uporabo (garancijski list)
- Polnilec
- Vrečo z orodjem
- Cev za zračno tlačilko
- Čelado